Ja en nu?

Hoi!

Voor het eerst heb ik een weekend vrij; vrij van werk en vrij van afspraken. Het hele weekend gewoon niks. Ik wist gewoon niet wat ik met mijn tijd moest doen.

Gewoon twee hele dagen vrij zonder afspraken of werk. Ik wist gewoon niet wat ik moest doen. Het is een beetje raar. Net zoals mijn laatste dag bij Deen. Randy was mee naar mijn laatste dag. Dat was een vreemd voor mij. Hij was nieuwsgierig naar mijn werkzaamheden. In de ochtend stond ik zonder moeite op, want het was de laatste dag!!! Randy had er wat meer moeite mee. Terwijl ik me klaarmaakte maakte ik een snapchat van de kleine dingen en stuurde dit op naar voornamelijk collega’s. Daarbij moest ik natuurlijk benoemen dat het de laatste keer is dat ik de handeling uitvoerde voordat ik naar Deen ging. Meestal ben ik niet zo van het Snapchatten, want ik hoef niet per se elk moment van de dag te delen. Maar wilde ik het maar al te graag delen.

Het was een gezellige dag. Randy kon zien wat mijn werkzaamheden waren, wat mijn werkplek was en wie mijn collega’s waren. Ook heeft hij een aantal taken uitgevoerd. Zelf heb ik ervan genoten dat ik nu echt aan het afronden was met af en toe kleine irritaties. Dat kon me minder schelen, want na die dag heb ik er niks meer mee te maken.

In de pauze was mijn afscheid. Ik kreeg een kleine speech van mijn leidinggevende. Daarop volgde de cadeaus (VVV-bonnen en een tijdschriftenbon) en een grote bos bloemen. Ook kreeg ik een applaus van mijn collega’s. Dat had ik niet verwacht, maar was erg leuk en lief van hen. Als afscheidstraktatie had ik twee cheesecakes en wat cupcakes gebakken. Daar heb ik veel complimenten voor gekregen. Dus het gevoel om vaker te bakken begon te groeien.
Gedurende en aan het einde van de dag kwamen er een aantal collega’s gedag zeggen. Dit waren collega’s waar ik een tijd mee heb gewerkt. Er zijn een aantal collega’s die ik zal missen.

Van de week was ik in Hoorn en in de buurt van Deen, omdat ik er toch een lange tijd heb gewerkt en veel heb gewerkt met de medewerkers van doordeweeks besloot ik om langs te gaan. Dat waardeerden de collega’s wel. Zelf vond ik het ook fijn, omdat ik ook een leuke tijd met hun heb gehad. Toevallig was er ook een andere collega die afscheid kwam nemen. Dus het was een gezellige afscheid op die manier. Net zoals de collega’s van zaterdag wensten zij mij ook veel succes met mijn carrière. Hun wens ik ook het beste toe en ook de collega’s van zaterdag.

Maar ja en nu? Het hele weekend vrij. Dat is toch echt wel wennen. Vrijdag kon ik langer opblijven zonder dat ik rekening moest houden dat ik morgen niet te moe zal zijn. Dan kan ik toch uitslapen. Daardoor kon ik weer eens een keer aan schoolopdrachten werken.
Zaterdag schrok ik rond een uur of 6 wakker met het idee dat ik te laat was voor het werk. Toen ik bedacht had dat ik vrij was viel ik weer in slaap. Ik heb heerlijk uitgeslapen. Ik werd uitgerust en fris wakker. In de middag heb ik lekker in de stad gewandeld en mijn VVV-bonnen uitgegeven. De tijdschriftenbon heb ik allang uitgegeven aan een paar nummers van de Flow magazine. Na het winkelen kon ik gewoon thuis niksen. Dat verveelde wel een beetje, maar ik moet gewoon nog bedenken hoe ik mijn tijd ga doorbrengen.
Zondag (vandaag) heb ik een rondje Ikea gedaan en daar wat gegeten. Bij thuiskomst heb ik een film gekeken. Tijdens de film een peelingmasker opgehad. Mijn huid voelt weer lekker. Randy vond de peelingmasker minder leuk. Hij vond me zelfs er lelijk uitzien. Gelukkig had hij het over de masker en niet mijn gezicht. Nog verder weer eens een keer mijn nagels gelakt. Toen was het pas 19.00 uur. Dat ben ik niet gewend. Normaal vliegt de tijd. Vandaag had ik ook de hele dag het gevoel dat ik iets vergat. Maar dat is niet zo. Ik kan nu chillen en genieten van de tijd die ik heb.

Hoe vul jij je vrije dag in? Laat het weten in de reacties.

 

Much lobi,

Zeena

Geef een reactie